Haberler

Ateşten gömlek




Henüz gün yüzüne çıkmayan Yeni Audi TT RS’le alakalı bilgiler gemleye devam ediyor.

Selefinde kullanılan, 340 BG gücündeki 2.5 litrelik beş silindirli turbo beslemeli motorun revize edilerek 407 BG’in üstünde bir güce sahip olacağı belirtilen Yeni TT RS’in, 0’dan 100 km/s’lik hıza dört saniye civarında çıkacağı ve maksimum hızının ise yaklaşık olarak 280 km/s olacağı ifade ediliyor.

TT ve TTS’den daha agresif bir tasarıma sahip olacağı açıklanan TT RS için özel olarak geliştirilmiş spor süspansiyon ile birlikte yüksek performanslı fren sistemi kullanacağı belirtilen Audi’nin, iç mekanda yine modele özel bazı değişiklikler yapacağı ise gelen bilgiler arasında.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. TT 2.0 230 hp 0 100 4.9 saniye zaten dunyanin fiyatini verip 0.8 0.7 saniye için onu alicama 246 bin TL Ye normalini alırım yeni TT 4.9 gibi hatrı sayılır bi zaman ile 3.28 4.28 i yi tahtindan eder

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu