Haberler

Söz sırası “F”lerin




Japon üretici Lexus, yüksek performanslı F modellerinin drift yaparken görüldüğü çok özel bir pist videosu paylaştı.

“F dansı” adıyla yayınlanan, Japonya’da Formula 1’in yapıldığı pist olan Fuji Speedway’de çekilen klipte; ikişer adet RC F coupe ve RC F yarış otomobili ile birlikte LFA göze çarparken, birbirinden güzel enstantaneler ortaya çıkmış.

Videonun başrol oyuncusu konumunda ise Lexus’un iki yıl önce üretimine başladığı RC F bulunuyor. 467 BG & 526 Nm gücünde 5.0 litrelik V8 motora sahip olan RC F, bu gücünü yere sekiz ileri otomatik şanzımanla aktarıyor. 0’dan 96 km/s’lik hıza 4.4 sn’de çıkan otomobil, 400 m’lik mesafeyi 12.5 sn’de geçerken maksimum hızı 273 km/s ile sınırlandırılmış.

https://www.youtube.com/watch?v=lVsQAvrPBIU

 

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu