Haberler

Koreli hazırlığa başladı




Ağır kamuflaj ile görüntülenen 2016 Hyundai Equus prototipi kış testleri sırasında objektiflere yakalandı. Videodan da görüleceği üzere sedan boyutlarında olması beklenen modelin Hyundai’nin 3. Nesil amiral gemisi modelinin de yerini alması bekleniyor.

Peter Schreyer tarafından tasarlanan, tamamen düz bir tavan ve büyükçe ön ızgara bulunan modelde arkada bulunan iki büyük egzoz çıkışı da dikkatlerden kaçmadı. Equus’ta ön tarafta bulunan tam boyutlu LED farlar ve LED stop lambaları dikkat çekerken videoda acil fren sisteminin test edildiği görülüyor.

Standart olarak arkadan itişli olması planlanan yeni modelin isteğe bağlı olarak AWD (All Wheel Drive) dört çeker olarak da alınabileceği belirtiliyor. Audi A8, A7 ve Mercedes S-Class gibi modellerle rekabet etmesi planlanan 2016 Hyundai Equus rakiplerine sıkı şekilde hazırlanıyor. Videoda kış testleri esnasında görüntülenen prototipin kara saplandığı görülüyor. Neyseki başka bir araç tarafında kurtarılan prototip yoluna hızlıca devam etmeyi başarıyor.

Hyundai’nin yeni geliştirilmiş multi-link arka süspansiyonu ile birlikte on-vitesli otomatik şanzımanın da Equus’ta yer alması bekleniyor. 2015 sonuna doğru tanıtılarak 2016’da satışa sunulması bekleniyor.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu