Haberler

Hazırlıklar tamam




Mazda, 22-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek, Türkiye’nin en büyük otomobil fuarı Auto Show 2015’de Yepyeni Mazda CX-3 modelinin Türkiye prömiyerine hazırlanıyor. Los Angeles Otomobil Fuarında dünya çapında görücüye çıkan ve büyük ilgi gören Mazda CX-3, Mazda’nın ilk küçük SUV’si olma özelliğini taşıyor.

SKYACTIV TEKNOLOJİSİ ve ”KODO – Hareketin Ruhu” tasarım dilini benimseyen yeni nesil Mazda modeli CX-3 ilk defa İstanbul Autoshow’da Türk otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

KODO tasarımının en son ve en zengin tekrarı niteliğinde olan Yepyeni Mazda CX-3, MZD Connect ve tüm güvenlik özelliklerine sahip. Güç aktarım mekanizması olarak AWD, FWD, Benzin, Dizel, manüel ve otomatik vites seçenekleri içerisinde 1.5 motor, dizel, otomatik ve 4×4 seçeneklerine sahip versiyonu otomobil severler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

1632207561854246311

Kompakt crossover Mazda CX-3, benzersiz ve şık Kodo tasarımı ile yenilikçi ve ödüllü SKYACTIV Teknolojisini, yaşam tarzınıza uyacak şekilde konfor ve kullanışlılık ile birleştiriyor. SKYACTIV Teknolojileri sayesinde, otomobilin olağanüstü performansından ödün vermeksizin yakıt verimliliği ve düşük emisyon değerleri sunuluyor. Yenilikçi MZD-Connect ile tüm müzik, telefon, uydu navigasyon ve otomobil ayarlarının kontrolü parmaklarınızın ucunda yer alıyor.

Mazda CX-3’ün yanısıra  Mazda ustalığının ve teknik uzmanlığının en iyi öğelerine sahip gelişmiş teknoloji ve olağanüstü yakıt ekonomisi sunan sedan modelimiz Mazda6 2015 ve Mazda’nın SUV sınıfındaki beğenilen aracı Mazda CX-5 2015’de fuarda sergilenen diğer önemli modellerimiz olacak. Mazda3 ile beraber SKYACTIV TEKNOLOJİSİ ve KODO tasarımının potansiyelinden tam olarak yararlanan bütün yeni nesil modellerimiz, “sürüş keyfini” yeni bir seviyeye taşımayı amaçlıyor.

Mazda, Türkiye’de sergileyeceği modelleri Yepyeni Mazda CX-3, son teknolojiye sahip atletik sedanı  Mazda6 2015, SUV segmentinde fark yaratan modeli Mazda CX-5 2015 ve Mazda’nın en çok satan modeli Mazda3 ile Auto Show’da Japon mühendisliğinin eşsiz örneklerini sunacak.

Mazda CX-3 galerisi için tıklayınız

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu