Haberler

Honda’dan bir bomba daha




Honda, Şanghay Otomobil Fuarı’nda, daha önce Mart ayında resimimlerini yayınladığı Konsept D modelini tanıttı. Bu tanıtımda Honda, karşımıza kanlı canlı bir model çıkarmak yerine aracın detaylı resimlerini paylaşıp, açıklamalarda bulunmayı tercih etti. Konsept D crossover modelinin sadece Çin’de satışa sunulması bekleniyor.

Otomobiilin tasarımının son derece agresif olması nedeniyle, Honda’nın hedeflediği müşteri kitlesinin daha çok genç bireyler olduğu anlaşılıyor. Konsept D modeli fütüristik bir tasarımla karşımıza çıktı. Otomobilin LED ve çok ince olan ön farları, kocaman ön ızgarası ve geleneksel aynalar yerine gelmiş olan kameralar; Honda’nın tasarım olarak sürekli daha farklı olanı, daha yeniyi tercih ettiğinin bir göstergesi.

Aracın bir başka dikkat çeken kısmı ise 21 inçlik jantları. Bu jantlarla birlikte araçta 285/45/21 ebatlarında lastikler kullanılmış. Ancak bu kadar agresif görünüme sahip bir araçta, sanki elektrikli bir otomobilmiş gibi hiç egzoz çıkışının olmaması da bir hayli dikkat çekiyor ve genel tasarıma aykırı duruyor.

Honda, Konsept D modelinin sadece Çin’de piyasaya çıkacak amiral gemisinin bir provizyonu olduğunu söyledi.

 

Erdem Erkin Erdoğan

Kendimi bildim bileli var olan otomobil tutkum otopark.com ile yarı amatör hale dönüştü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu