Haberler

Cep yakacak




Opel’in ufak sporcusu yeni Corsa OPC’nin satış fiyatı belli oldu.

1.6 litrelik 207 PS gücündeki 280 Nm torka sahip hot hatch vergiler dâhil 24.395 Euro’luk fiyat etiketi ile Almanya’da satışa sunuldu. 6 ileri manuel şanzımana sahip Corsa OPC’nin 0-100 km/s hızlanması 6.8 saniyede gerçekleşirken maksimum hızı ise 230 km/s. Yakıt tüketimi konusunda ise oldukça iddialı 7.5 l/100 km fabrika verisi sahiplerinin olası kullanım karakteri ile hiçbir zaman ulaşamayacakları bir değermiş gibi duruyor.

Recaro koltukların, LED gündüz farlarının ve bi-xenon farların standart olarak geldiği OPC modelindeki opsiyon listesindeki IntelliLink ise 300 Euro’luk bir fiyat etiketine sahip.

Opsiyon listesindeki diğer bir can alıcı paket ise OPC Performans Package. Bu paket ile birlikte Brembo frenler, kilitli diferansiyel ve 18 inç jantlar gibi esasında çoğu müşterinin standart olarak gelmesini isteyeceği özellikler sunuluyor. Görsel olarak daha fazla kişiselleştirme isteyen müşteriler için ise Carbon Package adındaki karbon fiber aynaları ve ön ızgarayı içeren paket bulunuyor.

Galeri için tıklayınız.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Almanya fiyatı ufak olabilir de burası türkiye denen garip bir coğrafya burda ucuza mal olmaz
    Burda fiyatlar üçe ayrılır; az pahalı, pahalı, çok pahalı.:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu