Haberler

Milli sporcumuz hazır




Otomobil sporları kariyerine 2007 yılında karting ile başlayan 18 yaşındaki genç milli sporcumuz Kaan Önder, bu sezon takip edeceği Audi Sport TT CUP için hazır. Kaan, bir çok kez WTCC Şampiyonu olmuş Andy Priaulx’un danışmanlığı ve iZone Driver Performance’ın rehberliğinde sezona hazırlandı.

Bu sezon Audi Sport TT CUP serisini takip edecek olan Önder, 12 yarışta start alacak. Yeni Audi TT yarış otomobillerinin kullanılacağı seride DTM destek serisi olarak 6 yarış koşulacak.

01-03 Mayıs tarihlerinde DTM ilk yarışı ile birlikte start alacak serinin resmi testleri 25 Nisan da Hockenheim de yapıldı.

Kaan Önder: 

“Audi Sport TT Cup’da yarışmak için uzun bir hazırlık dönemi yaşadık. Perfomansımı en  iyi seviyeye çıkarabilmek için hem mental hem de fiziksel kondüsyon çalışmaları üzerine yoğunlaştım. Yeni TT otomobile alışmak için 2 gün boyunca Barselona’da test yaptık. Daha önce alıştığım sürüş tekniğine kıyasla önden çekişli otomobil çok farklı. Andy Priaulx’ın desteği ve iZone Performance eğitimleri sayesinde harika bir ekip içinde olduğumu görüyorum ve çok hazırlıklı hissediyorum. Hockenheim’deki yarışı dört gözle bekliyorum.”

Andy Priaulx:

“Kaan ile 2013 yılında tanıştık ve ondan çok etkilendim. Çalışma etiği inanılmaz, zeki ve en önemlisi ondan yapmasını istediğiniz her şeyi bu çalışma, meditasyon yada data çalışması olabilir en üst seviyede gerçekleştiriyor. Potansiyelinin çok fazla olduğuna inanıyorum…”

Kaynak: TOFSED

 

Erdem Erkin Erdoğan

Kendimi bildim bileli var olan otomobil tutkum otopark.com ile yarı amatör hale dönüştü.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu