Haberler

BMW’den MotoGP’ye doping




BMW 2015 MotoGP’ deki en iyi tur zamanı için benzersiz bir M6 Convertible oluşturduğunu duyurdu.

BMW araç hakkında fazla bilgi vermese de, dışarıda 20 inçlik hafif alaşım jantlar ve donmuş metalik mavi rengiyle bezenen aracın iç mekanında ise Opal Beyaz Merino deri döşeme ve BMW İndividual beyaz ahşap kaplamanın kullanıldığı göze çarpıyor.

Model gücünü geliştirilen 4.4 litrelik TwinPower Turbo V8 motordan alıyor. 560 beygir ve 680 Nm torka sahip olan model bu gücü çift kavramalı şanzımanla yere aktarıyor. Bu kombinasyonlarla 0’dan 100 kilometre hıza 4.3 saniyede çıkan modelin son hızı ise 250 km/sa olarak sınırlandırılmış.

BMW yöneticisi Axell Mittler ”Ocak ayındaki Detroit Otomobil Fuar’ında dünya prömiyerliği için M6 Convertible modelimizi aday göstereceğiz. MotoGP de motorsiklet yarışlarında dünya prömiyeri. Bunu göz önünde bulundurarak MotoGP deki hızlı yarışçılar için M6 Convertible modelini oluşturduk.” sözleriyle açıklamada bulundu.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu