Haberler

“Cameo” Kralı Stan Lee




Küçük rollerin tartışmasız kralı Stan Lee. 92 yaşındaki çizgi roman yazarı, Marvel Stüdyoları’nın bütün sinema ürünlerinde kısa ve öz bir biçimde görünmüştür elbette ama bu IMDB’ye göre sadece bir başlangıç. Lee; ‘Man on Bench’, ‘Hot Dog Vendor’, ‘Distinguished Bystander’, Milwaukee Man’, ‘Drinking from Bottle’, ‘Rejected Wedding Guest’, ‘Waterhouse Man’ gibi 84 adet jenerikte isminin geçtiği, üstünlüğünden dolayı göze çarpan çok etkileyici karakterlere can vermiştir.

Audi, Stan Lee’nin bu tanınmış oyunculuk başarısı üzerine, Avengers: Age of Ultron filmine son birkaç aydır yardım ve teşvik etmek adına Tara Reid, Michael Rooker, Lou Ferrigno ve Jason Mewes gibi oyuncular ile birlikte, S8 Sedan modelinin kısa mizahi bir videosunu yayınladı.

*Cameo: Yönetmen, yapımcı yahut ünlü oyuncuların, çok kısa roller dahilinde kamerada gözükmesi.

https://www.youtube.com/watch?v=N8m-NxpUIP0

Can Akyollu

Bursa'da doğdum. Üniversiteye kadar olan yaşadığım süreç bu ilde geçti. Şu anda İstanbul'da Sanat Yönetimi okumaktayım. Araçlara olan ilgim 6-7 yaşlarında, jant kapaklarından onları tanımamla başladı. Belki meslek alanım otomobillerle çok farklı bir doğrultuda olacak ama elden ayaktan kesilmedikçe direksiyonu terk etmeyeceğim. Sevgiler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu