Haberler

İşte bir gurur kaynağı daha




Dizayn konusundaki Türk temsilci Uğur Şahin Desing gelecekteki elektrikli araçlar için yaptığı çalışmalarını gözler önüne serdi.

Elektrikli araçlar üzerinde çalışan Toruk Grup ile Uğur Şahin Desing güçlerini birleştirdi. Dizaynda her şeyin yuvarlatılmış ve aerodinami üzerinde çalışılmış olduğu ilk bakışta anlaşılıyor.

Uğur Şahin Desing’ı tanımayanlar için ufak bir bilgi. Uğur Şahin Desing Ferrari 458 İtalia tabanlı bir çalışmanın yanı sıra Alfa Romeo 12C GTS Concept ve Corvette Z03 Concept gibi çalışmaları bulunan bir Türk Designer.

Teknik detayların kesin olmamasıyla beraber böyle bir aracın şuan geliştirilip geliştirilmediği de hala açıklanmadı.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. çalışmaları bulunan Türk Designer dır.- ///Türkçemizi yabancılaştırmayın lütfen; havalı yada modern olunmuyor o ingilizce sözcükle,katletmeyelim türkçemizi

  2. bu tasarımı 2013’te yaptılar bunun üzerine başka bir şey yok toruk cars bu görselleri paylaşıp duruyor

  3. Tasarım baya Nissan Leaf’e benziyor arkadan , önden de Acura modellerini andırıyor .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu