Haberler

M2, sen hayırdır?




Ortaya çıkan yeni bir habere göre 2016 BMW M2 beklenenden daha güçsüz olacak.

Yabancı bir BMW 2-Serisi forumunda paylaşılan bilgilere göre 3 litrelik 6 silindirli Twin Power turbo beslemeli motoru bünyesinde barındıracak. En verimli devrinde 370 beygir güç ve 500 Nm tork üretecek olan model M235i’den 44 beygir daha güçlü olacak. Bu güç değerleriyle model 0’dan 100 km hıza 4.8 saniyede çıkıcak ve son hızı ise limitli bir şekilde 250 km/sa olacak.

Sadece performans değil görselliğe de önem veren kullanıcılarını da düşündüğünü belirten BMW, M2’yi Alp Beyazı , Metalik Siyah Safir , Metalik Long Beach Mavisi ve Metalik Mineral Gri isminde 4 adet renkle satışa sunacak.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Cayman GT4 ile birlikte hayalimdeki iki otomobilden biri. Bence bu güç yeterli. Önemli olan ağırlık şu anda. M235i çok ağırdı. Umarım 1400 kg civarına çekebilirler.

  2. Bu nasıl bir başlık anlayısı? yakında “gardaş başını yesin la” falan yazacaksınız diye korkuyorum @and bunlara biraz dikkat edilmesini sağlayalım lütfen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu