Haberler

ABT’den zarif dokunuşlar




ABT Sportsline, Audi TT Roadster için yaptığı yeni geliştirmeleri gözler önüne serdi.

Ön taraftaki 4 delikli marşpiyel, yeni ayna kaplamaları ve sabit arka spoiler ilk bakışta dikkat çekiyor. Kullanıcılarını düşünen Audi, daha sportif ve kişisel bir görünüm isteyenler için opsiyonel olarak agresif arka difüzör, siyah krom egzoz boruları ve 18- 20 inç boyutlarında değişen jantları kullanıcılarına sunuyor. Buna ek olarak yol tutuşunun arttırılması için aracın ön kısmını 35 mm, arka kısmını 30 mm alçaltan spor yaylar da opsiyonel olarak sunuluyor.

İç kısımdaki geliştirmelerde ise ışıklı kapı eşiği plakaları, ABT markalı paspaslar ve Alcantara döşeme göze çarpıyor.

Standart versiyonda kullanılan 2 litrelik TFSI motor 310 beygir ve 440 Nm tork üretirken, model ABT nin dokunuşlarıyla bu güç değerlerini 80 beygir ve 70 Nm tork yükseltmiş. ABT Tuning her ne kadar bu aracın hızlı olduğunu söylemeye çekinse de araç bu değerlerle 0′ dan 100 km hıza 4.9 saniyede ulaşabiliyor.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu