Haberler

Mini olmayan MINI




Nürburgring’de test sürüşü yapılırken kameralara yakalanan bu komple kamuflajlı model tahmin edileceği üzere yeni nesil MINI Countryman.

Piyasadaki modeline göre boyutlarının uzadığı gözlemlenirken, MINI’nin revize edilen Countryman modeli de videoda kamuflajlı bir şekilde görülebiliyor. Fakat bu video, şu andaki modelin tamamiyle yeni bir görünüm kazanacağının bir habercisi değil. Aksine MINI’nin diğer modellerinde de uygulamış olduğu ortalama bir makyajla geleceğini söyleyebiliriz.

Yeni nesil Countryman’in görünüşünde devrim niteliğinde bir farklılık olmazken, altyapısı ise şu andaki modelden tamamiyle farklı olacak. UKL1 adı verilen bu platform aracın genel ağırlığını azaltırken, boyutlarının da büyümesine yardımcı olacak. Doğrusunu isterseniz, MINI’nin şu ana kadarki en büyük modeli olarak karşımıza çıkacak olan 2017 Countryman, önden çekişli ve 4×4 olarak satışa sunulacak. Bununla birlikte daha performanslı S ve JCW türevlerinin de geleceği biliniyor.

Resmi bilgilere göre yeni Countryman, gelecek yıl ABD’deki Major Auto Show’da seri üretime geçilmeden önce tanıtılacak. Şu andaki modelin Avusturya’nın Graz kentindeki Magna Steyr fabrikasında üretilmesinin aksine, yeni model Hollanda’daki VDL NedCar ve İngiltere’deki Oxford fabrikasında üretilecek.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu