Haberler

Hayvan’a doping




BMW’den alınan bilgilere göre, BMW M6 Coupe, Gran Coupe ve Convertible modellerinde kullanılan motor artık iyileştirilmiş durumda.

Temmuz’da satışa çıkması planlanan motoru yenilenen M6 modelleri, 4.4 litre M TwinPower Turbo V8 motoruyla 600 BG güç ve 700 NM tork üretiyor. Önceki motordan 40 BG ve 20 NM daha fazla güç ve torka sahip olan motorlar performansa ise biraz olsun katkı sağlıyor.

M6 Coupe ve M6 Gran Coupe 0-100 km hızlanmasını 3.9 saniyede tamamlarken, M6 Convertible bunu 4 saniyede gerçekleştiriyor. Bütün modellerin hızı elektronik olarak 250 km/sa olarak sınırlandırılmış. Fakat müşteriler M Sürücü Paketini de aldıkları vakit, bu hız 305 km’e kadar çıkabiliyor.

Motorların dışında ise, süspansiyon sisteminde yaylar, amortisörler ve viraj denge çubukları da gözden geçirilmiş. Direksiyon sisteminde de bir değişikliğe giden BMW, Active M Diferansiyel sistemi ve daha sportif bir Dynamic Stability Control (ESP) sistemi sayesinde Kullanıcılarının, sport modda daha fazla eğlenmelerine katkıda bulunacağa benziyor. Son olarak siyah krom egzoz çıkışları ve 20 inç hafif alaşım M jantlarının da, 6 serisinin M modellerinde geleceği BMW tarafından söylenenler arasında.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Güzel paylaşım yalnız bir kaç eksiklik/çelişki var Yeni M6 nın 575 hp 750 nm tork olacağı söylenmişti en son benim bildiğim kadarıyla bir de 305 limiti şuanki m6 larda var zaten onu iptal ettirince 317 ye kadar rahatlıkla çıkıyor ki bu 330 u zorlayacaktır 575 hplik.

  2. M6’nın ön tasarımına nedense bir türlü ısınamadım, ancak arkası en sevdiğim model de bu işin ilginci.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu