Haberler

Rekabet İzmir´de




Lassa V1’in Körfez yarışında yaşanan yüksek mücadele, sıcak geçecek sezonun ilk sinyallerini vermişti. 31 Mayıs Pazar günü İzmirPark Ülkü Yarış Pisti’nde yapılacak ikinci yarışta eşit güçteki VOLKICAR pilotlarının arasındaki rekabetin tavan yapması bekleniyor.

Körfez pistinde yapılan ilk yarışta 22 pilot içinde ipi göğüsleyen isim Yağız Avcı olmuş ve sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Ancak ön sıralarda yarışan iddialı pilotlar İzmir yarışında farkın açılmaması için ellerinden geleni yapacaklar. Özellikle son iki senenin şampiyonu İzmirli Can Tolon, kendi evinde iddialı! Pilotlar avantaj elde etmek için 12:30’da başlayacak sıralama turlarından itibaren en hızlı isim olmak için yarışacaklar. Gençler Kupası ve Master Cup’ta da mücadele heyecanı devam edecek.

Lassa V1’de bu senin sürprizlerinden biri para ödülü! Türkiye’nin ilk para ödüllü şampiyonası Lassa V1’de bu sene para ödülü yükseldi ve her yarışta birinciye 10.000 TL, ikinciye 4.000 TL ve üçüncüye 2.000 TL veriliyor. Başarılı pilotları her zaman ödüllendiren Lassa V1, başarılı pilotların tercihi olan şampiyona olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin canlı yayınlanan tek motorsporları organizasyonu, NTV Spor’dan izleyenler ve meraklılarla buluşacak. Pazar günü 15:00 itibari ile NTV Spor ekranları karşısında olan izleyenleri heyecanlı bir Lassa V1 Challenge ile özel röportajlar ve geçtiğimiz yarıştan görüntüler bekliyor olacak.

Kaynak: Tosfed

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. bugün yalova-bursa arasında yapmış olduğum seyahat boyunca gördüğüm görüntülerle tasdiklenmiştir. V1 de ortalık alev alacak.!!!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu