Haberler

Yeni sohbet sistemi




Daha önce size sorarak kullanmaya karar verdiğimiz ve bir süredir kullandığımız “Muut” tabanlı sohbet bölümümüz artık emekliye ayrıldı diyebiliriz.

Bir yazılımcıyla anlaştık ve size Muut tabanlı sistemin bütün kolaylıklarını sunabilen bununla beraber sitedeki üyeliğinizle girebilme imkanı da sağlayacak, aynı zamanda da istatistikler açısından bizi de mutlu edecek bir yazılım hazırlattık.

Yayına almadan önce gerekli denemeleri yapsak da yük altındaki davranışlarını görmemizin pek imkanı olmuyor. Eski içerikleri aktarırken oluşan bir aksaklık nedeniyle forum ve sitede kilitlenmeler ve erişim sıkıntıları oluştu. Bu sorunlarla ilgili hala uğraşıyoruz ve yakın zamanda çözmeyi umuyoruz.

Her şey tekrar düzene girdiğinde sitedeki üyelik ile de foruma girebiliyor olmanız sayesinde forumun daha canlı olacağını ve dostluk ortamının pekişeceğini umuyoruz.

Geçiş evresinde yaşanan sorunlara gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Otopark.Com ailesi

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu