Haberler

Fiat Ducato 4×4 Expedition tanıtıldı




Gerek ticari gerek binek modelleri olsun yakın geçmişte bir ‘İtalyan Devi’ haline bürünen FIAT, Almanya’da düzenlenen Düsseldorf Karavan Fuarı’nda Ducato modelinin özel bir versiyonunu tanıttı.

FIAT Profesyonel tarafından yapılandırılan araç profesyonel ellere emanet edildiğini her haliyle belli ediyor. 2 renkli dış tasarımıyla yeni LED farlarını birleştiren ve bu donanımları sahip olduğu yerden daha fazla yükseklik ve off-road lastikleri ile kombine eden ‘Expedition’ standart bir Ducato Camper VAN’dan her haliyle çok farklı.

Off-road kelimesini duyunca heyecanlananlar için aracın standart olarak bir vince sahip olduğunu söylemeden geçmemeliyiz. İç mekanda ise her yöne ayarlanan koltuklar, katlanır masa ve 2 adet düz ekran tv gibi özel dokunuşlara sahip olan model maceracı ruhunu birkez daha ön plana çıkarıyor.

Fiat her ne kadar performans verileri hakkında pek bilgi vermesede modelin 2.3 litrelik Multijet II isimli motora ve beraberinde 150 beygir güce sahip olduğu gelen haberler arasında. Yüzü gülümseten en büyük madde ise bu gücün DANGEL isimli bir firma tarafından geliştirilen 4 tekerlekten çekiş sistemiyle yere aktarılacağı.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. “Gereksiz” diye yorum yapmak doğru olmaz, piyasadaki arz talepi bilemeyiz. Ama 4×4 olması tartışmaya açık bir konu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu