Haberler

Top Gear geri dönüyor!




Jeremy Clarkson’ın programın yapımcısına attığı yumruk sonrasında kovulmasının ardından kaderi belirsiz olan ve yayınlanmayan Top Gear bölümleri ekranlara yansıtılmaya karar verildi. Programın diğer iki sunucusu olan Richard Hammond ve James May tarafından stüdyo kısımları çekilen “Top Gear Özel Bölümü” BBC’nin belirlediği bir zamanda sadece Britanya’ya özel yayınlanacak.

İki farklı kısımdan oluşacak bu son ve özel Top Gear bölümünün ilk kısmında sunucular üç farklı klasik araba (Fiat 124 Spyder, Peugeot 304 Cabrio ve MGB GT) satın alıyor ve yapımcılar tarafından verilen görevleri yerine getiriyorlar. İkinci kısımda ise 4×4 arazı araçları (Vauxhall Frontera, Jeep Cherokee ve Mitsubishi Shogun Pinin) satın alıyor ve yine aynı şekilde görevleri tamamlamaya çalışıyorlar.

Yayın tarihi henüz kesinleşmese de bu yaz sonuna kadar ekranlara gelmesi planlanan Top Gear’ın özel ve son bölümünün trailer’ı yayınlandı fakat şimdilik sadece Britanya’ya özel.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Kim olursa olsun, Jeremy Clarkson’ın yaptıklarını yapan birisi geri alınmamalı. Başka biri bunları yapsaydı, başına neler gelirdi merak ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu