Haberler

Mitsubishi’den haber var




Mitsubishi’nin Kuzey Amerika yöneticisi Don Swearingen, firmanın yeni nesil Lancer üzerinde çalıştığını söyledi.

Wards Auto’ya konuşan Swearingen, Mitsubishi’nin bu modeli geliştirmek için bir partner arayışında olduğunu, fakat daha fazla zaman kaybetmektense ellerindeki teknolojiyi ve birikimi kullanarak kendilerinin bu aracı geliştirmeye başladıklarını söyledi. Ve bunu ” Paralel olarak çalışıyoruz çünkü ortaklığın işe yarayıp yaramayacağını görmek için daha fazla bekleyemeyiz. Eğer bu ortaklık başarısız olursa bir yıl geride kalmış oluruz.” sözleriyle açıkladı.

Swearingen konuşmasına başka bir otomobil üreticisiyle şu anda istişare halinde olduklarını söyleyerek devam etti. Her ne kadar detay vermekten kaçınsa da önceki haberlerden dolayı, bu ortaklığı kurma peşinde oldukları firmanın Nissan olabileceği ihtimali çok yüksek.

Ne yazık ki, ortaklık anlaşması bu yılın sonlarına doğru sağlansa bile, Swearingen yeni Lancer’in ancak 18 ay ya da 2 yıllık bir süreden sonra gün yüzüne çıkabileceğinin altını çizdi.

*Kapaktaki görsel temsilidir

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Üretimi durdurulmuştu tekrar mı üretileçek.. üretilsin hem yaa subaru wrx stı yalnız kaldı… rekabet olmayınça olmuyor..
    Subarunun sesi evo hızı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu