Haberler

İşte olması gereken




BMW’nin üst düzey yöneticisinden gelen açıklama, yüreklere su serpti diyebiliriz. Mercedes CLA ve Audi A3 Sedan’a BMW’nin cevabı olacak olan 1 Serisi Sedan, rakiplerinin aksine önden çeker olmayacak.

Günümüzde birçok marka, satış kaygısı ile bazı geleneklerinden vazgeçmek zorunda kalıyor. BMW de çıkarmayı düşündüğü (Bunda CLA ve A3 Sedan’ın beklenenden fazla satmasının, BMW’yi düşünmek zorunda bıraktığını da söyleyebiliriz.) yeni 1 Serisi Sedan’da, marka geleneklerinin aksine önden çekişli bir yapıya yer vermeyi düşünüyordu. Tabiki bunda, önden çekişli araçların üretim maliyetinin daha ucuz olması ve kendi bünyesindeki Mini’nin birçok modelinin önden çekişli olmasının payı büyük. Yeni 1 Sedan’ın önden çekişli olacağı dedikoduları BMW hayranları tarafından hayal kırıklığı ile karşılanmıştı ama son gelen haberler, yüreklere su serpecek cinsten.

Motortrend’e konuşan BMW’nin üst düzey yöneticisi  Klaus Frohlich, arkadan çekişli bir aracın, özellikle C segmentinde, ufak bir bagaj hacmine sahip olacağını belirtti. Fakat daha fazla bagaj isteyenlerin, BMW 2 Serisi Active Tourer’ı seçebileceğini hatırlatan Fronlich, yeni 1 Serisi Sedan’da da arkadan çekişten vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Yeni 1 Serisi Sedan’ın önümüzdeki yıl tanıtılması bekleniyor.

 

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Vazgeçmese nolacak ki 3 silindirli motoru yapınca benım gozumde cok sey kaybetti bmw zaten.. 🙁

    1. BMW mevcut 6 silindir krank ortadan keserek 3 silindir sisteme yöneldi, bir çok faktör açısından etkili (avantaj sağladı üretim maliyetleri v.s ). Sesi pek fazla değişmedi, 6 silindir sesini sevdiğinizi düşünüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu