Haberler

Yeni M2 sabırsız




Her geçen gün, BMW M2 ile ilgili yakalanan casus fotoğraflar ortaya çıkıyor. Bavyera civarında yakalanan en yeni fotoğraflar ise bizi gerçeğe en çok yaklaştıranlar oldu.

2 ay sonraki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda resmi olarak tanıtılacak olan yeni M2, tam anlamıyla hazır olması sebebiyle, casus fotoğrafçılardan kaçamıyor. Son yakalanan fotoğraflarda M2, artık gerçek gövdesine kavuşmuş durumda.

Kamuflaja rağmen fotoğraflar, aracın M235 i Coupe ile olan benzerliğini gizleyemiyor. Çift egzoz çıkışı, M body kit, dikkatli bakınca anlaşılabilen ufak rüzgarlık ve siyah alaşım jantlar, M2’nin fotoğraflardan yansıyan detayları olmuş.

Kaputun altında, 370 beygir gücündeki 3.0 litrelik 6 silindirli turbo benzinli motor görev yapacak. 465 Nm torka sahip bu motor, “overboost” özelliği sayesinde gerektiğinde 500 Nm’ye kadar çıkabilecek. Bu kadar güç sayesinde M2, 0’dan 100’e yalnızca 4.5 saniyede ulaşabilecek. Eğer 250 km’lik son hız size az geliyorsa, M Sürücü Paketi’ni alıp sınırı 274 km’ye çıkarmanız mümkün.

6 ileri manuel şanzımanla gelmesine kesin gözüyle bakılan M2’nin, 7 ileri otomatik DCT şanzımana da sahip olup olamayacağı şu an için belirsiz. Yeni M2, 54 000 Euroluk başlangıç fiyatıyla piyasaya sürülecek.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Lan bu 2 seriside ak mı bok mu belli değil bi minivan yapıyolar bi sedan coupe yapıyolar anlayamadım arkadaş

  2. karbon fiber tavan koymayacaklarsa, büyük ihtimalle performans paketi altında satmaya çalışacaklar. Bu almanlar para kazanmayı biliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu