Haberler

Yeni matador




Lamborghini, 16 Ağustos’ta Amerika’nın Kalifornia eyaletinde gerçekleştirilecek olan konsept otomobil sergisi “Pebble Beach Concours d’Elegance” etkinliğinde “HyperVeloce” isimli yeni aracının üzerindeki örtüyü kaldıracağını açıkladı.

Bir süredir Lamborghini’nin özel bir otomobil üzerinde çalıştığı bilgisi kulislerde konuşulmaya başlanmış ancak otomobille alakalı herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştı. “HyperVeloce” ismi konulan ve Aventador üzerinde inşa edildiği belirtilen otomobilin, 800 BG gücündeki 6.5 lt’lik V12 motorla donatılacağı gelen bilgiler arasında.

Lamborghini’nin kısa bir süre sonra tüm detaylarını açıklayacağı HyperVeloce’un üretim adedini 30 adetle sınırlı tutacağı konuşulurken üretilecek olan otomobillerden 20 tanesinin coupe, 10 tanesinin de roadster karosere sahip olacağı belirtiliyor. HyperVeloce’u resmi olarak Eylül ayındaki “Frankfurt Motor Show” olarak da bilinen IAA (Internationale Automobil-Ausstellung) etkinliğinde tanıtmayı düşünen Lamborghini, Pebble Beach Concours d’Elegance’da modelin ön tanıtımını yaparak bir nevi potansiyel müşterilerin kanına girmeyi planlıyor.

* Görsel Lamborghini Veneno Roadster’a aittir.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu