Haberler

Çöl kaplanı Amarok Atacama




Volkswagen Amarok’un özel modeli Atacama için İngiltere de tanıtım yapılması teklifini öne sürdü.

Adını Güney Amerika’da bulunan büyük bir çölden alan özel model Amarok’da bi-xenon farın standart donanım olarak gelecek ve gücü 180 BG olan 420 Nm tork üreten 2.0 litre bi-turbo diesel motor bulunacak. Altı ileri manuel şanzıman yada sekiz ileri otomatik şanzıman sahip olacak araçta, manuel şanzıman için seçilebilir otomatik şanzıman için sürekli olan 4-MOTION dört çeker sisteme gücünü iletecek.

Alıcılar Atacama için derin siyah, ufuk mavisi veya şeker beyazı renklerini tercih edebilecek ve araçta 19-inç Cantera jantlar, siyah arka barlar, siyah tampon mevcut olacak. B-sütun üzerine siyah folyo ile birlikte ısmarlama yan çıkartmalar ve kasa için “Durabed” koruyucu kaplama da var.

Araba içi fotoğraflar olmasa da Volkswagen Vienna deri döşeme, yeni deri kaplı çok fonksiyonlu direksiyon simidi, bluetooth, navigasyon ve birbirinden bağımsız çalışabilen otomatik klima olacağını söyledi.

Arabayı daha da özelleştirmek isteyenler için sis farları, bagaj kapak kolu ve gösterge çevresi krom kaplamaları, su geçirmez koltuk kılıfları, arka kasa tentesi, yedek barlar gibi aksesuarları opsiyon olarak seçilebilir olacak.

Volkswagen Amarok Atacama İngiltere fiyatları manuel versiyon için 33,202 sterlinden otomatik versiyon için 35,416 sterlinden başlayacak ve 500 adet üretilecek.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu