Haberler

Infiniti’den lükse yeni tanım




Infiniti, Pebble Beach Concours d’Elegance’da görücüye çıkarmayı planladığı Q70 Premium Select’i tanıttı.

Kasım’da piyasaya çıkması beklenen Q70 Premium Select, koyu krom trim, bagaj üstü spoyler ve siyah arka difüzör gibi detaylarla güncellenmiş bir dış tasarıma sahip. Dört mevsim performans lastikleriyle sarılı 20 inçlik aluminyum jantlar da otomobilin ekstralarından.

İç mekana geçildiğinde, yarı anilin deri koltuklar ve süet tavan döşemesiyle daha üst düzey bir tasarıma gidilmiş. Bunlar dışında aluminyum orta konsol ve trimler, ışıklandırmalı kapı eşikleri ve kontrast dikişli paspaslar da göze çarpan detaylar arasında.

İki adet motor seçeneği sunulacak olan Q70’te, 330 HP güce sahip 3.7 litre V6 veya 420 HP’lik 5.6 litre V8 görev alacak. Standart olarak arkadan itişli üretilecek otomobil, isteğe bağlı olarak dört tekerlekten çekiş sistemiyle satın alınabilecek.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu