FeaturedHaberler

10. nesil Civic İspanya’da yakalandı!




10. nesil yeni Civic İspanya’da casus fotoğrafçılar tarafından yakalandı, hem de sportif detaylarıyla.

Öncelikle söylenmesi gereken ilk şey şüphesiz, modelin ön tarafından bakıldığında Acura markasının ILX modeliyle benzer bir görüntüye sahip olmasıdır. Tamponun alt tarafında bulunan ufak bir farklılık dışında yeni Civic neredeyse aynı görüntüye sahip.

Daha da ayrıntıya inmek gerekirse aracın ön yüzünde bulunan 3 tane hava girişi Honda’nın yeni işler peşinde olduğunu gösteriyor.

Modelin arka tarafında yer alan üçlü sportif egzos ve arka stoplardan anlaşıldığı üzre Civic Consept’tin izleri burada da karşımıza çıkıyor. Buna karşın modelin sportif kimliğine yeni bir soluk kazandıran çok kollu jantların ise ebadı kesin olmamakla birlikte 18 veya 19 inç gibi gözüküyor.

Büyük ihtimalle yeni nesil Si ve Type-R’ın performans parçalarını deneyen Japon marka, bu modelin gelecek yılın başlarında tanıtılacak olan Coupe versiyondan önce gözler önüne serileceğini açıklamıştı.

‘Pistonudos’ isimli otomobil blogu kullanıcıları tarafından çekilen fotoğraflar da Honda’nın çalışmaya başladığının en net göstergesi. Bu 10. nesil Civic 2017 yılında ABD’de piyasaya sürülecekken aynı süre içerisinde Avrupa’daki kullanıcılar da yeni hatchback versiyonla buluşacak.

 

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu