Haberler

Benzine ve motorine zam geldi!




Akaryakıt dağıtım şirketleri benzin satış fiyatlarını litrede 8 ila 9, motorin satış fiyatlarını ise 13 kuruş artırdı.

İstanbul’da ortalama 4,42, Ankara’da 4,44 ve İzmir’de 4,43 liradan satılan kurşunsuz benzinin litresine ortalama 8-9 kuruş zam yapılacak.

Böylece, benzinin litre fiyatı İstanbul’da ortalama 4,50- 4,51, Ankara’da 4,52-4,53 ve İzmir’de 4,51-4,52 liraya yükselecek.

Motorinin litre satış fiyatı ise 13 kuruş artışla İstanbul’da 3,86-3,87, Ankara’da 3,91-3,93 ve İzmir’de 3,86-3,88 liraya çıkacak.Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Akaryakıtta meydana gelen bu fiyat artırımlarında, Brent petrolün 6,5 yılın dip seviyelerini görmesinin ardından tekrar yükselişe geçmesinin etkili olduğu düşünülüyor.

Kaynak: NTV

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Bu iş çocuk oyuncağına döndü. İndir çıkar. Ses yok mu? Çıkar çıkar… Fiyat çıkar ses çıkmaz.

  2. şaşırdık mııı hayıııırrrr.
    acıdı mıııı hayııırr
    alıştık mııı eveeet
    bu millet bu kafayla daha çok içine alcak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu