Haberler

Nissan 80 bin aracını geri çağırıyor




Nissan, Amerika’da sattığı 2013-2014 model 79,853 adet Pathfinder’ı hatalı çalışan fren lambası için servise davet etti.

20 Haziran 2012 ile 13 Haziran 2013 tarihinde üretilen Pathfinder’larda görülen devreye giren fren lambasının ayak frenden çekilince yanmaya devam etmesi problemi, Nissan’ın belirttiğine göre hatalı yerleştirilen fren lambası anahtarı nedeniyle meydana gelmiş.

Aralık 2015’de yayınlanan servis bülteni sayesinde çalışanlarını bu konu hakkında bilgilendiren Nissan, Amerika Ulusal Karayolları Trafik Güvenlik İdaresi’ne göre bu durumdan dolayı herhangi bir kaza yaşanmamış olsa da 25 Temmuz 2016 tarihinden itibaren belirtilen kıstaslara uyan tüm Pathfinder’ların zorunlu olarak servise gelmesi gerektiğinin altını çiziyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu