Haberler

Renault Koleos ağır kamuflajla yakalandı




Henüz geliştirme sürecinin ilk aşamalarında olan ağır kamuflajla kaplı bir yeni Renault Koleos prototipi, Frankfurt’ta casus fotoğrafçılara yakalandı.

Nissan X-Trail ile aynı platformu kullanacak model, LED gündüz farları, ızgarası ve ön farlarının tasarımıyla akla hemen Talisman‘ı getiriyor. Arkadan bakıldığında stoplarda yine Talisman’ın Estate versiyonundan izler göze çarpıyor.

Kadjar’dan daha büyük görünen yeni Koleos, yüksek ihtimalle X-Trail’de olduğu gibi 2+3+2 konfigürasyonuyla 7 koltuk sunacak. Motor seçeneklerinin de yine X-Trail’le aynı olacağı düşünülüyor. Bu da demek oluyor ki 163 PS (120 kW) maksimum güç ve 240 Nm (177 lb-ft) maksimum tork üreten 1.6 litrelik 4 silindirli benzinli ünite ile 130 PS (95 kW) maksimum güç ve 320 Nm (236 lb-ft) maksimum tork üreten 1.6 litrelik dizel üniteler karşımıza çıkacak. 160 PS gücündeki 1.6 litrelik biturbo dizelin kullanılıp kullanılmayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

renault-koleos-suv-yeni-kamuflaj-kamuflajlı-casus-foto-fotoğraf-spy-shot (4)

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. “Frankfurt’ta casus fotoğrafçılara yakalandı.” ifadesi çok tuhaf… Araç trafiğe çıkmış ve yoldan geçen birisi de fotoğraflamış. “Casus fotoğrafçı”… Vaouvv…

    1. Bir tek Renault’da değil herkeste var o merak. Bakınız: Bentley, Lamborghini, Porsche 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu