Haberler

Renault Twingo Cosmic’i duyurdu




Twingo Intens temeli üzerinde yükselen versiyonda; özel olarak gövde üzerinde grafikler, Etoile siyahı ayna kapakları ve 16 inçlik Ultraviolet elmas efektli alaşım jantlar yer alıyor. Aynı zamanda Twingo Cosmis özel siparişle Ultraviolet renklerle de gelebiliyor.

İç mekan genel olarak standart versiyon ile aynı olsa da Cosmic’e özel olarak deri-kumaş karışımı koltuklar, Ultraviolet aksesuarlar, deri kaplı direksiyon Cosmic’in listesinde yer alan donanımlar arasında yer alıyor. Model aynı zamanda otomatik iklim kontrollü klima ve Connect R&GO eğlence sistemi ile birlikte geliyor.

Standart tüm Twingo’larla aynı motora sahip olacak model, farklı olarak TCe 90 adı verilen motorla kombine edilmiş EDC çift kavramalı otomatik şanzıman Cosmic ile beraber sunulacak. Bu haliyle Twingo Cosmic EDC yüz kilometrede ortalama 4.8 litre yakıt harcarken 107 g/km emisyon değeri sunuyor.

Renault Twingo Cosmic şu anda Fransa’da 14.200€’dan başlayan fiyatlarla sipariş edilebiliyor.

aesert

Çocukluğunu halı üstüne kurduğu hayali pistlerde geçiren bir otomobil tutkunu. 1994 doğumlu. Muhasebe ve Finansal Yönetim öğrencisi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu