FeaturedTestler

İglo: Volvo XC60 D4




  • Motor: 1969 cc, 4 silindirli turbo dizel
  • Güç: 181 hp @ 4250 d/d
  • Tork: 400 Nm @ 1750 – 2500 d/d
  • Şanzıman: 8 ileri, tork konvertörlü otomatik
  • 0-100 km/s: 8,5 sn
  • Son hız: 210 km/s
  • Test tüketimi: Ortalama 8 litre/100 km
  • 0-50-100 km/s ses ölçümü: 50-54-64 dB
  • Ağırlık: 1854 kg
  • Bagaj hacmi: 495 litre
  • Fiyat: 240.000 TL

 

+ Malzemeler
+ Ekranlar
+ Müzik sistemi
+ Şanzıman

Konfor
Tüketim
Direksiyon

Foto galeri için tıklayın!

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

27 Yorum

  1. And lütfen rica ediyorum asıl videoları cumartesi öğleye kadar veya cumartesi akşamı koyun.

    1. Aynen o şekilde daha güzeldi. Program tekrar eskisi gibi cumartesiye çevrilse daha iyi olur.

  2. And tamam supersin mükemmelsin ama test videolarında yanına birilerini al abi (editor genc arkadaslar bile olabılır) en azından ıkı kelam edıp videoyu renklendırırler.. emege saygı : eline sağlık not: pc ispanyol turkce yazamadığım karakterler isin kusura bakmayın

  3. Canlı yayında bahsedilen sürpriz,testin yayınlanması mıydı yani 😀 bir sürpriz göremedik de.
    Ufak eksiklerde olsa güzel test. Diğer formatlarlada işler güzel yürüyor.

  4. Performans testleri olmayınca, Otobanda 140 km hızla giderkenki ses videoları olmayınca, Şu vitesde bu kadar hız bu kadar devir ceviriyor demeyince, bu video diğerlerine nazaran biraz eksik olmuş.

  5. Gerçekten anlatım çok iyi ve akıcı, otopark ekibinin yaptığı toplantılar ve verdiği kararlar gerçekten işe yaramış, hem samimiyet hem ciddiyet hem eğlence bu video serileriyle tüm izleyici kitlesine hitap ediyor, teşekkürler.

  6. Eline sağlık yine döktürmüşsün. Kaliteli bi araba olduğunu düşünüyorum bende. Heleki eski binek versiyonlarıyla falan karşılaştırınca(örneğin, S80,850 yada S70 gibi) bu arabanın kalitesi aşağıda kalmıyor.

  7. bence bu sistem iyi olmuş sohbet ağırlıklı olan panpalarla,ciddi bilgi almak isteyenler de tek başına çekilen videoları izler. Bir de test edilen aracın hedef kitlesinin kendi açısından değerlendirmesi fikri mükemmel. Ama tek bir sorun var Sinan Abi testte daha çok güldürüyor çünkü arabayı anlatırken yaptığı benzetmeler gülmekten öldürüyor panpalarla pov pek verimli olmuyor. Üzülerek söylüyorum; Sinan abi testlerde olduğu zaman ki Sinan abiden uzak bir performans sergiliyor şu an bence.

    1. Sinan abinin muhabbeti güzel ancak site insanları sadece eğlendirmek için açılmış olmadığından hele Volvo gibi bir markanın alıcı kitlesi için sadece and abinin olmuş olması daha ciddi ve ulaşılacak kitleye daha iyi hitap etmiş. Panpalar zaten varken bu tür arabalarda ciddiyeti düşürmemek daha yerinde bir hareket diye düşünüyorum

  8. Tüketim konusunda haksızlık edildiğini düşünüyorum. Tamam fabrika verisi ile farkı büyük ama bu büyüklükteki ve bu ağırlıktaki bir arabadan da 5-5,5 beklemek biraz ütopik gibi geliyor bana.

  9. Bu insanlar size verilebilecek 100 şeyin 98’ini her verdiğinde neden kalan 2’si üstüne destansı şikayet mektupları yazılıyor anlamıyorum.

    Harika bir test daha,elinize sağlık.

  10. Xc60 testi her tür videoyu her çeşit insana hitap edecek şekilde detaylı ve seçenekli olması benim çok hoşuma gitti. Herhangi bir soru işareti bırakmayacak kadar doyurucu olmuş. Bu ilk bakış-test-pov-kadın gözüyle video paketinin bu iş için top nokta olduğunu ve böyle devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Emeğinize sağlık,teşekkürler.

  11. yselimkaya ya katılıyorum;
    ilk bakış-test-pov-kadın gözüyle video paketinin bu iş için top nokta olduğunu ve böyle devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Emeğinize sağlık,teşekkürler.

  12. Testler mükemmele çok yakın. Sadece, test anında “Şu şöyledir” demek yerine “Bakın şu şöyle” demek bence daha doğru olur. Mesela, direksiyonun kendini toplayamaması, lastiklerin sarması veya torque steer vb. bunlar videoda yer almalı bana kalırsa. Onun haricinde, fontlar birazcık eski moda 😀

    Onun haricinde bu yeni test mantığı çok güzel oturdu. POV’^da muhabbet, kadın gözü ve genel test sınıflandırması muazzam.

    Aslında bu araç bir Volvo olmasa, o motor ve şanzımanla sert süspansiyonlar gayet güzel yakışabilirdi, ancak bir Volvo gerçekten de sakin ve konforlu olmalı. Araçtaki eksilerin bir çoğu aracın biraz eskinin yeniye uydurulmasından kaynaklı. XC90 gibi tümüyle yenilendiği zaman bu sorunların %90’ı hallolur diye düşünüyorum.

  13. Ayrıca sinan abinin olduğu povlarda sadece sinan abinin sesi net, sizlerin sesi çok az geliyor, çok sinan abi odaklı olmuş sinan abiyi tek değilde biz sizi ekip olarak daha çok seviyoruz, pov yerine tek bir yere kamerayı sabitleseniz hepinizi görsek daha iyi olur, tek kamereada montajlada uğraşmanıza gerek kalmaz, birde bu teste normalde baktığın şeyleri yapmamışsın cidden, eksikliğini hissetmedim ama arazi testini 3-4 dk dahi olsada bekledim.?

  14. Test gercekten çok güzel olmuş ama hala dahada inceliğe girilmeli düşünüyorum bazı yerler biraz kısa tutulmus sanki test cok uzamasın diye ama bence uzatın sonuçta burası Otopark burda ayrıntılar ön planda.ayrıca panpa videolarınında ayrı olması çok güzel babamızda izletebiliyoruz çok şükür

  15. Volvo’ya uzaktan olan hayranlığım 2010 senesinde 1.6dizel s40 alma fikriyle bayiye gidip incelememizle son buldu, bir de çinlilerin satın aldığını öğrenince Volvolar çok itici gelmeye başladı bana, özellikle iç tasarımı orta konsolun arkasının boş olması tuş takımları fln çok tipsiz, yeni xc90’dan sonra o eski vasat tasarımdan kurtulmaya başlayacaklar galiba ama şu an volvoyu premium sınıfa koymak hiç içimden gelmiyor 🙂

  16. arkaya gerilen ağ güvenlik için arkadan eşyalar sert bi frenle öne kafanıza gelmesini engellemek için

  17. Bu testte arabanın direksiyonunun kendini düzlemediğini ( toplamadığını ) söylüyorsunuz. Ancak ben bu arabanın “pampalar ” videosunda ( 24:10 dan itibaren izlerseniz ) direksiyonun kendini topladığını gördüm . Yanlış mı gördüm ???

    1. Bu araçtan cuma günü teslim aldık direksiyon da herhangi bir toplamama problemi yok.

  18. Güzellik göreceli bir konu olmasına rağmen söylemeden edemezdim. Arka tarafı (özellikle yandan bakınca), ve yana doğru yayılan o arka farlar, en çirkin arabalar arasında olabilir. Bir bu, bir de yeni CR-V. Belki de bir ben bu kadar çirkin buluyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu