Haberler

Moody’s gelecek yıl tahminlerini açıkladı




Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody’s, küresel otomobil satışlarının 2016 yılında ılımlı bir geri sıçrama göstereceğini açıkladı.

Moody’s, sektör için görümünü durağan olarak sürdürdüğünü belirtirken, satışların ABD’de ılımlı bir büyüme göstereceğini ve Batı Avrupa’da güçlü artış olacağını tahmin ediyor.

Moody’s, bu yıl yüzde 1,9 olarak görülen satış büyümesinin 2016 yılında yüzde 5 olacağı tahmininde bulundu. Çin’de yavaşlayan ekonomiye rağmen, bu büyümenin en çok etkisinin olacağına dair görünüm sürüyor.

Moody’s, Japonya’nın araç satışlarının 2016’da istikrarlı olmasını beklediğini açıklarken, bu yıl satışların yüzde 6,0, gelecek yıl yüzde 2,8 artacağını tahmin etti.

Kaynak: HaberTürk

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu