Haberler

James Bond’un yeni filmi Spectre’nin son fragmanı yayınlandı




Yayınlanan tüm fragmanlar, sahne arkası fotoğraflar, videolar ve mahvolmuş Aston Martin’lerden sonra; James Bond serisinin en yeni filmi olan Spectre’nin son fragmanı yayınlandı.

Önceden sızan görüntüler ve yayınlanan fragmanlar sayesinde hepimizin kafasında filmdeki araçlar hakkında birşeyler canlanmaya başladı. Daniel Craig’in canlandırdığı 007’nin Aston Martin DB10’u ve kötü adam Bay Hinx’in Jaguar C-X75’inin kovalamaca sahnesi filmin baş sahnesi olacak gibi gözüküyor. Kış sahnesindeyse Range Rover Sport SVR, birkaç Defender ve bir uçak işin içine giriyor. Bu fragmanda Toyota Hilux kamyonetin eski Jaguar XJ ile çarpışma sahnesi de gözden kaçmıyor.

Tabi ki otomobillerin ötesinde çok daha çeşitli aksiyon sahnesi olacaktır. Filmde birbiri ardına gelen sahneler (helikopter, silahlı çatışmalar, çöken binalar) var. Göründüğü kadarıyla kötü adamı canlandıran Christoph Waltz role gayet uyuyor.

Filmin fragmanına bakmanızı öneriyorum. James Bond’un son filmi olan Spectre’nin Amerika ile aynı anda Türkiye’de de 6 Kasım’da vizyona girmesi bekleniyor.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Adamlar çok güzel film yapmış. Skyfall’u izlemiştim o da çok güzeldi. Başroldeki araba da çok güzel. Bir tek Daniel Craig’i Rus’lara benzetiyorum. Adam İngiliz’den çok Rus’a benziyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu