Haberler

BMW M2 Nürburgring’de iddialı “7:58”




BMW, yeni M2 ile performanslı küçük araçlar arasındaki yerine dönüş yapacağına gerçekten inanıyor. Aracın çizimleri ilk kez açıklandığında, sadece güçlü ve açık bir şekilde benzediği 1 serisi M Coupe’ye değil, aynı zamanda temelde atası olan E30 M3 ile de bağlantısı olduğu görülüyordu.

Dahası bu bağlantıyı vurgulayan BMW, yeni videosunda M2, 1M Coupe ve E30 M3’ü bir araya getirerek yeni M2’nin Nürburgring Nordschleife pistindeki 7:58’lik tur zamanını ortaya çıkartmış. M4 kadar hızlı olamasa da, E92 M3’ün pist rekorundan daha hızlı.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Videonun girişinde 500nm ve arkadan itiş yazısını görünce dedim bu araba yan makinesi olmak için yapmışlar 😀

  2. Umarım sürüş zevki de tur süresi kadar iyi olur…bu arabayı gördüğümde aklıma birkaç yıl öncesinin e46 m3’ü ve e39 m5’leri geldi.o arabalar da M otomobilleriydi ve tasarımlarında hiç abartı yoktu bence,hatta standart modele göre küçük değişikliklerle ayrılırlardı ama sanat eseri gibi görünürlerdi.bu aracın tasarımı bana çok abartılı ve göz yorucu geliyor…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu