FeaturedSohbetVideolar

Ford Mondeo 1.5 Ecoboost Titanium | Kadın Gözüyle




Aslı ve Muhip ile Ford’un 160 beygirlik sedanıyla şehirde sessiz bir tur.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

28 Yorum

    1. sen ne tür bir site ararken buraya düştün bilmiyorum ama çok yanlış gelmişsin.Birincisi bu kadın burda otomobil severler için bir şeyler yapmaya çalışıyor bizim için çabalıyor ikincisi ya insan bir oturur düşünür benim de bir annem var belki de bir kız kardeşin var sırf bunu düşünsen zaten bu yorumu atmazdın.böyle bir yoruma cevap vermekten ben utanıyorum böyle bir sitede bile bunu yazabiliyorsun ya diyecek bir şey yok. yazık

  1. arabanın otomatik park özelliği var kullanmıyorlar ondan sonra test ettik pov çektik kadın gözüyle baktık

    1. yalcn123 Sırf sana cevap vermek için üye oldum.Ortada bir emek var emeğe bari saygı göster.İzlemediğin video için ne demeye yorum yapıyorsun aciz insan.Yazdığın, izleyici olarak beni bile rahatsız etti bir de vakit ayırıp bu işle uğraşanları düşün.

    2. Doğru testi izlediğinizden emin misiniz? Otomatik park giriş-çıkış denediler zaten.

  2. Test olayı Aslı da bitmiştir. Artık yeni HATATATAslı o benim için 😀 “Gitmiyo bu aga 😀 ” Bir hatunun da gitmiyor bu dediği araba alınır mı ayrı konu 😀 Emeğinize sağlık….

  3. Tesekkurler cok guzel Guzel bir kadin gozuyle videosu,degerlendirme ve yorumlar cok iyi olmus.Station wagon hastasi ve kullanicisi olarak Muhip e katiliyorum cok rahat ve bana gore daha guzel duruyor ama fazla tutulmuyor dusuncesi var ama son zamanlarda daha cok tutulmaya basladi ve tasarimlarda dahada iyilestirildi.keske dahada cok tutulsa.Aracı birde s vitesde kulakciklarla falan kullanmayida degerlendirseydiniz bana gore daha iyi olurdu.ve o en sondaki yorumunuz cok iyi olmus 😀

  4. Hep And abinin yüzünden oldu,kullandırdı M5’i Aslı abla gazcı oldu iyice.. hadadadadadadada yapmaya başlayacak 😀

  5. Aracın 0-100 verisi 9.1 saniye neredeyse 520i performansına eş ancak lastikler anladığım kadarıyla performans ve sürüşü büyük oranla sekteye uğratmayı başarmış, bu inceleme icin kotu olmuş, iyi bir lastikle aracın gücü daha net hissedilir hale gelebilir. Aracın performansı gayet yeterli , yalancı bir yaslama yok araçta (dizel) , lineer bir hızlanması var ve Kasayı gayet iyi taşıyor ancak tabiide bu kasanın Hakkı 2.0 240 Hplikmotordur, ama oda vergiden dolayı çoğu kişi başka markalara yönelecektir sonuç olarak güzel araç olmuş , mondeo varken asla yalan bir markayla bu aracı kıyaslamam..

  6. Şanzıman cidden berbat, bağırtınca motoru, reflex olarak çekiyorsun ayağını araç gitmiyo gibi geliyor. Ya dipgaz ya dokunarak gideceksin diyorlar yeni mondeo kullanan arkadaşlar..

  7. 2.50’de Muhip’in yaptığı testi artık bütün testlerde görmek istiyoruz 😀

  8. Tek dediğiniz şey araba hızlanmıyor.Kardeşim 1600 kilo ağırlığında 1.5 motor bir araçdan bahsediyoruz.Daha ne bekliyosunuz anlamadım.Bu aracın yapılma amacı önceliği konfordur.Bu tür araçları zaten 2.0 motorun altında tek kullanılan ülke Türkiye’dir.

  9. Sirf şu koca arabayi , sifira sifir park eden sistem icin bile alinir. Kucuk araba aliyorsun parki kolay, icine adam sigmiyor.
    Buyuk aliyorsun park edemiyorsun.
    Bu park sisttemlerini cok seviyorum.

  10. Her ne kadar konforlu olursa olsun Aslı’nın “Gitmiyor bu.” dediği araba benim için bitmiştir. Video sonundaki muhabbete de sonuna kadar katılıyorum trafikte o kadar çok yol verme kurallarını bilmeyen kişi var ki birini sopayla kovalayasım geliyor.

    1. ulan aslı sanki jeremy clarkson, aslı gitmiyor deyince araba bitiyor. benim için bitmiştir nedir ya, saçma sapan yorum

  11. kadran konusunda katılmıyorum. Bu arabanın kadranları volvodakinden iyi falan değil. volvoda herşey net ve plastiklerle ayrılmış ne nerede hangi bölmede belli. vag mercedes vs de tamamen lcd bulunuyor ki onlar bu kadranlardan kat kat güzel. bu kadranları nasıl sevdiniz anlamak mümkün değil. Onun haricinde aracı oldukça beğendiğimi söylemeliyim 1.5 gitmiyor demek abesle iştigal.. ekonomi odaklı düşük vergi dilimine giren mantıklı bir araba olduğunu düşünüyorum 8 litre bu araba için gayet makul son zamanlarda sokaklarda bolca görebiliyoruz bu da mantıklı olduğunun kanıtı.

  12. 2.26 dk dayanabildim hiç tadı yok videonun 🙁 değil mondeo bugatti vyron test etseydiniz sanırım aynı dakika bırakırdım.Ant nerdesin sennnn

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu