Haberler

2016 Honda Civic Coupe yakalandı!




Honda’nın 2016 Los Angeles Auto Show’da kullanıcılarının önüne sereceği Civic Coupe casus fotoğrafçılara yakalandı.

Yeni Civic Coupe’den bahsedilmesi istendiğinde, sedandan çok daha sportif bir araç olduğunu belirten Honda, samimi Honda ruhunu ve yüksek teknolojiyi harmanladıklarını belirtti. Ek olarak bu yeni varyasyonla üst seviyede bir güvenlik ve rafineliği yakaladıklarını belirten Honda yetkilileri açıklamalarına son verdi.

Karoser gibi motorları da yenileyen Honda, Civic Coupe’de 2 farklı motor seçeneği sunacak. 2 litrelik 4 silindirli atmosferik ünite 158 bhp ve 186 Nm tork üretirken, Honda’nın yeni 1.5 litrelik 4 silindirli turboşarjlı ünitesi 174 bhp ve 219 Nm torku kullanıcılarına sunuyor.

Ayrıca alınan son haberlere göre Civic Coupe’nin yanı sıra, Clarity yakıt sistemli yeni model de Kuzey Amerika’da ilk kez sahne alacak.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. honda beni yine yanıltmadı.. karoser gibi motorlarla da desteklense honda hondadır bu araba hiç mi değişmeyecek aynı tas aynı hamam bende 2002 model civic vardı ne yalan söyleyeyim beni hiç yarı yolda bırakmadı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki hondaya EVET

  2. 6. ci fotoda önlere 17 arkaya 19 luk takmişlarr şekilde olmuş yeni stil kesin bu herkes öne 17 arkaya 19 takicak 😀

  3. bu honda ne saçmalıyor böyle yaaa
    2.0 atmoferikten 240 BG üreten firma şimdi kalkmış 158 BHP lik araç satıyor.
    şu hondanın başında WV Ajanı falan var sanırım.

  4. ruskiye reddiye : our senses prove that some things are in motion.Things move when potential motion becomes actual motion.Only an actual motion can create change.Change is being actualized the potensial.Nothing can be at once in both actuality and potentiality in the same respect.Therefore, God exist…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu