Haberler

Hyundai i20 dizele Elite donanım




Hyundai Türkiye, dizel motora sahip i20 modelinde en üst donanım paketi olan Elite seviyesini de sunmaya başladı. Hyundai i20 dizel Elite fiyatı 65.100 TL olarak belirlenmiş.

Hyundai, i20 modelinin dizel versiyonunu yeni bir donanım seviyesiyle satışa sunmaya başladı. Mevcut donanımların üzerine gelen daha yüksek seviyedeki Elite seçeneğiyle i20 dizel çok daha keyifli ve konforlu olma iddiasını taşıyor. Lanse edildiği 2014 yılından bu yana sadece Jump ve Style donanımıyla satışa sunulan 1.4 litre dizel motor seçeneği, artık Elite donanım seviyesiyle de satın alınabilecek. Türk tüketiciler tarafından çok beğenilen ve satın alım sürecinde etkili rol oynayan dijital klima, geri görüş kamerası, otomatik kararan dikiz aynası ve yağmur sensörü gibi üst düzey özellikleri içeren Smart Paket ile Panoramik Cam Tavan seçeneklerinin de bir arada sunulduğu i20 Elite 1.4 CRDi modeli 65.100 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Ülkemiz pazarında segmentinde yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran yeni i20, 2014 yılından bu yana 42 bin adetten fazla satıldı. 2016 yılının 10 aylık sürecinde benzinli seçeneklerde de başarılı satış rakamlarına ulaşan i20’nin şu an için en büyük eksikliği ise dizel motor ile otomatik şanzıman birlikteliğini sunamaması.

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu