Haberler

Gran Turismo Sport duyuruldu




Konsol oyunlarında Forza serisi ile Gran Turismo’nun rekabetinde yeni bir sayfa açılıyor. Gran Turismo serisinin yeni oyunu Gran Turismo Sport Paris oyun haftası etkinliklerinde tanıtıldı. Tüm dünyada 75 milyonluk bir satış rakamına ulaşan serinin yeni oyununda oyuncuları büyük sürprizler bekliyor.

Sürüş oyunlarının oynanışını kökünden değiştireceği iddiasındaki GT Sport, bu tür oyunlar için e-spor organizasyonunun da kapısını aralayacak. Oyunun yapımcısı Sony, FIA ile işbirliği yaparak iki farklı kupa organizasyonu düzenleyecek. Gran Turismo oyuncuları Uluslar Kupası olarak tanıtılan online modda ülkeleri adına turnuvalara katılacakken, Üreticiler Kupası modunda da favori markalarını temsil edecekler. Geleneksel olarak düzenlenecek olan kıtasal ve markasal turnuvalarda ise e-spor takımlarına FIA seremonisi eşliğinde ödüller verilecek.

Online mod dışında gerçekçiliği arttırılan normal modun da bulunduğu Gran Turismo Sport, Playstation VR desteğinin sunulacağı ilk oyun olacak. Gelecek yılın başlarında beta testlerinin başlayacağı oyunun 2016’nın ortalarında genel satışa açılması bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu