Haberler

Sezonun son offroad yarışı Kemerburgaz’daydı




2015 Türkiye Offroad Şampiyonası 6. ve son yarışı, 07-08 Kasım 2015 tarihlerinde kısa adı İSOFF olan İstanbul Offroad Kulübü tarafından İstanbul Kemerburgaz’da gerçekleştirildi.

55 km uzunluğundaki parkurda 2 etap etaptan oluşan organizasyon, toplu kalkış formatında koşuldu. 07 Kasım Cumartesi 15 tur, 08 Kasım Pazar günü ise 10 turluk mücadele, offroad sevenlere farklı bir heyecan yaşattı. Kemerburgaz Çiftealan parkurunu dolduran sporseverler her iki gün de büyük çekişmeye sahne olan yarışları zevkle takip etti.

9 ekibin tamamlayabildiği iki günlük organizasyon sonunda, genel klasmanda Jeep Cherokee ile Hüsnü Taylan-Hasan Taylan birinciliğin sahibi olurken, Mitsubishi Pajero ile Bülent Cevdet Durdu-Barış Güner ikinci ve Suzuki Vitara 2000 ile Onur Alptekin-Tamer Akdağ ekibi üçüncü oldu.

Sınıf 1’de Mustafa Akın-Suat Kabal, Sınıf 2’de Onur Alptekin-Tamer Akdağ, Sınıf 3’te Bülent Cevdet Durdu-Barış Güner ve Sınıf 4’te de Hüsnü Taylan-Hasan Taylan birincilikleri elde eden ekipler oldular.

Aynı zamanda İSOFF Challenge 3.ayağına da ev sahipliği olan yapan organizasyon Pazar akşamı yarış parkurunda yapılan ödül töreniyle son buldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu