Haberler

Makyajlı S-Serisi yakalandı




Mercedes, bir kaç yıl önce satışa çıkarttığı S-Serisi’nin makyajlı versiyonunu şimdiden test etmeye başladı.

Farların görünümünden ziyade iç yapısının değiştirildiği görülen modelin ön tampon ve ızgarası da hafif değişikliğe uğramış. İlerleyen dönemde görsel olarak yaşlanacağını göz önünde bulundurarak daha farklı değişikliklerin de olabileceğini tahmin ettiğimiz S-Serisi, bakışlarımızı iç mekana çevirdiğimizde üç kollu direksiyon simidi ile bizleri karşılıyor. Bilgi-eğlence sisteminin kumanda düğmelerine ufak dokunuşlar yapan Mercedes’in yazılımsal olarak bazı güncellemeler de yapabileceği gelen bilgiler arasında.

Motor seçenekleriyle alakalı henüz net bir bilgi sahibi olamadığımız makyajlı S-Serisi’inde daha performanslı ve daha verimli motorların olması beklenirken modelin 2017 yılında satışa çıkarılması planlanıyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Mercedes Maybach ile zarar ettikten sonra S-Serisi’ne daha fazla önem vermeye başladı. BMW’nin ise Rolls-Royce ile satışları gayet iyi olduğu içinde 7-Serisi’ne o kadar önem vermiyor. Bu nedenle BMW daha alt segmentlere yöneliyor ki orada da başarı geliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu