FeaturedHaberler

Yeni Subaru Impreza Sedan’dan ilk detaylar




Subaru’nun efsane modeli Impreza’nın yeni jenerasyonu Los Angeles Otomobil Fuarı’na çıkmadan konsept fotoğrafları yayınlandı.

Japon markanın birkaç gün önce yayınladığı teaser ile büyük benzerlik gösteren yeni Impreza Sedan’ın önceki versiyonuna göre daha şık göründüğü gözlerden kaçmıyor. Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Impreza Hatchback’in genlerine sahip olan araç, 4 kapılı olmasına rağmen yükseltilmiş arka profiliyle tam bir coupe aracı andırıyor. Impreza’nın boyutlarının artmasına rağmen kayda değer bir hafiflemeye gitmesi, Subaru’nun yeni global platformunun ne kadar başarılı olduğuna dikkat çekiyor.

Yeni Subaru Impreza’nın motor seçenekleri hakkında teknik bir veri mevcut değil, fakat bütün motorlarının silindir deaktivasyon teknolojisine sahip olacağı söyleniyor. Bu da aracın diğer Subaru modellerine göre daha verimli bir motora sahip olacağını gösteriyor. 17 Kasım’da başlayacak fuarda basına tanıtılacak yeni Impreza’nın gelecek yıl yollarda olması bekleniyor.

 

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Hiç kasmasınlar, Levorg’un sedan manuel i aynı motorla ve daha fazla donanım seçeneğiyle olanını impreza damgasıyla uygun fiyata satarlarsa tercih eden sayısı çok olur, mesela ben 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu