Haberler

Alfa Romeo 4C La Furiosa tanıtıldı




Ünlü modifiye firması Garage Italia Customs, 2015 Dubai Uluslararası Motor Şov’da Alfa Romeo 4C için özel olarak hazırladığı “La Furiosa” modelinin tanıtımını yaptı.

İlk kez 2011 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan 4C ile aynı kadifemsi mat kırmızı rengi paylaşan La Furiosa; ön farların çerçevelerinde, havalandırma ızgarasında, dikiz aynalarında, tavanda ve motor kaputunda kullanılan karbon fiber detaylarıyla göz dolduruyor.

Garage Italia Customs, baştan aşağı kırmızı Alcantara® ile kapladığı iç mekanda oldukça şık bir ortam ortaya çıkmasını sağlarken, birinci sınıf işçiliğini yine konuşturmuş.

Motorunda ve yürüyen aksamında herhangi bir değişikliğin yapılmadığı Alfa Romeo 4C La Furiosa’nın fiyatı henüz açıklanmazken, pek çok ön siparişin alındığı belirtiliyor.

 

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu