Haberler

İlk ve Tek Premium Mid-size Pickup!




Gelecek yılın sonu satılmaya başlanacak Canyon Denali, ”ilk ve tek premium ortaboyut kamyonet” olarak ortaya çıkacak. Canyon Denali yolcu kabini ve benzersiz krom ızgara, krom yan basamaklar ve boyanmış aksamla beraber 20 inç işlenmiş alüminyum jantlar ile geliyor. Modelde ayrıca sis lambasını çevreleyen krom ve parlak eksoz ucu mevcut.

Tahta trimlerle görsellenmiş lüks iç kısım, ısıtma ve havalandırma gözenekli Mulan deri ön koltuklar, Denalinin özgün modasında mevcut. Renkli sürüş bilgi ekranı ve 8 inçlik Apple /Android uyumlu GMC İntelliLink eğlence sistemi, ısıtmalı direksiyon ve otomatik klima sistemi diğer özellikler arasında. Modele bunların yanı sıra uzaktan araç çalıştırma özelliği ve özel paspaslar eklenmiş.

Kaputun altında iki  farklı ünite bizleri bekliyor olacak. 3.6 litrelik V6 ünite 305 beygir ve 360 Nm tork, 2.8 litre Duramax Turbodizel  ünite 181 beygir ve 500 Nm tork üretecek.

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu