Haberler

Bu sefer de BMW i8’ler geri çağırılıyor




BMW-i8-Teaser-IAA-Frankfurt-2013-Hybrid-Sportwagen

BMW i8’in karanlık yüzü

bmw-i8-interior-louis-vuitton-luggage

Arkası da epey genişmiş

BMW 16 seri 2015 model i8’i DSC hatası nedeniyle geri çağırdı. Bundan sadece 29 mayıs 2015 ve 5 haziran 2015 tarihleri arasında üretilen araçlar etkilenecek.

bmw-i8-flips-during-test-drive-crash-in-mexico-doors-open-tightly_3 Sanırsam bahsettikleri sorun bu. Of be benim bile canım yandı

Bu tarz, sürücüye bindiği andan itibaren güven veren bir arabada özellikle bu şekilde kısıtlayıcı bir problemin yaşanması duymayı istemeyeceğiniz bir problemdir.

BMW-i8-1

Boyaya harcadıkları onca para boşa gidecek sanırsam?

Şimdi de üreticilerin bu problemi nasıl kontrol altına aldığına bakalım;

BMW, alıcılarına yetkili bayilerin ispat ettiği sorun olan hidrolik DSC sorunundan ötürü yapılan geri dönüşlerin ücretsiz olarak düzeltileceği yönünde bir açıklama yaptı. Fakat bu tarife sadece 10 Şubat’a kadar geçerli yani elinizi çabuk tutarsanız, iyi edersiniz.

bmw_i8_2015_gt_by_speedyjayw-d7wl318

Yarışta aynı şeyin buna da olduğunu düşünsenize!

Hatırlatmakta fayda var ki başka bir sorun olan yakıt tankındaki zayıflıktan ötürü 223 seri 2014 model BMW i8 de şirkete göre hatalı.

2016-bmw-i8-mirrorless-i3-extended-rear-view-rearview-mirror-ayna-aynasız-konsept-concept-yeni-tanıtım-las-vegas-ces-consumer-electronics-show-tüketici-elektroniği-fuarı-ekran-kamera-teknoloji (1)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu