Haberler

Nissan GT-R’a 2020’ye kadar yenileme gözükmüyor




Nissan yaptığı duyuruda en az 2020’ye kadar GT-R için yenileme olmayacağını açıkladı.

Motoring dergisi ile Nissan’ın yaptığı röportajda Nissan Avustralya Genel Müdürü Richard Emery’nin söylediğine göre GT-R için önümüzdeki birkaç yılın planlarında yenileme gözükmüyor. Özellikle R36 modelinin 2018 veya 2019’da kesinlikle gelmeyeceğini söylüyor. Hatta R36 projesi için en iyi durumlarda bile ancak 2020’de başlanabileceğini belirtti.

İlk duyumlara göre 2017’de GT-R’ın sonraki modelinin çıkacağını biliyorduk ama bu sonra 2018 oldu, fakat  şimdi ise bunun 2020’de gerçekleşeceğini öğrenmiş olduk umarız ki bu tekrar değişmez fakat 2020’ye kadar çok zaman var. Nissan ile bağlantılı kaynakların anlattığına göre yeni modelin geliştirilmesi Japonya’dan Kuzey Amerika’ya ve Avrupa’ya atandı.

Williams’ın yapacağına inanılan R&D işlemi ile GT-R R36’ı bir Infiniti modeli olacak ve sedan şekliyle ortaya çıkacak. Ancak bu küçük dedikodu Nissan’ın üst markasında Q50 Eau Rouge ile düşünülse bile bu proje iptal edildi.

Yeni bir GT-R’a kadar, Nissan’ın planları daha çok şimdiki GT-R R35’i yenileyip, geliştirmek üzerine ve bunun da tanıtımı gelecek sene veya 2017’de gerçekleşecek gibi gözüküyor.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. iyi oldu 2020 de çıkacağını öğrendiğimiz. biz de yenisi çıkar diye sipariş vermiyorduk 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu