Haberler

Hızlı ve Öfkeli 8 setinde büyük kavga!




2001’de vizyona giren ilk filminden bu yana önemli gişe sonuçları elde eden Hızlı ve Öfkeli serisinin başrol oyuncuları Vin Diesel ve Dwayne Johnson arasında büyük bir kavga yaşandığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde 15. yaşını kutlayan serinin yeni filmi “Fast 8”in çekimleri sırasında Dominic Toretto karakterini canlandıran Vin Diesel ve Luke Hobbs karakterini canlandıran Dwayne “The Rock” Johnson arasında bir kavga çıktığı iddia edildi. İddialara göre Dwayne Johnson, sete geç geldiği ve ekibi beklettiği gerekçesiyle Vin Diesel’i sözlü olarak uyardı. Diesel bu uyarıya ağır bir cevap verince tartışma büyüdü ve The Rock, Vin Diesel’e “Süt çocuğu” dedi. İkilinin arasındaki tartışma yüzünden filmin çekimleri adeta durma noktasına geldi.

Durumdan haberdar olan Universal Pictures ise geçtiğimiz Salı günü Atlanta’da acil toplantı yaparak anlaşmazlığı çözmeye çalıştı. Bu toplantının ardından Diesel ve Johnson’ın arasındaki durumun akıbeti henüz bilinmiyor. Öte yandan Dwayne Johnson’ın Instagram’dan yaptığı son çekim haftası paylaşımında “Her ailede tartışmalar yaşanabilir.” ifadesi iddiaları doğrularken sorunların çözüldüğünün de işaretçisi olabilir.

Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodiguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Eva Mendes, Lucas Black, Charlize Theron, Kristofer Hivju ve Scott Eastwood’un başrollerini paylaşacağı Hızlı ve Öfkeli 8, 14 Nisan 2017 tarihinde vizyona girecek.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu