Haberler

Aston Martin DB10 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda




‘Ajan 007’ özel konseptinde olan Aston Martin DB10, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda sergilenmek için A.B.D’ye götürüldü. Sadece 10 adet üretilen DB10, Aston Martin bayisinden sipariş edilemiyor.

Araçlardan bazıları çekim sırasında zarar gördü ve kalan arabalardan biri de şirketin yaklaşan tasarımını göstermek için Los Angeles’te sergileniyor.

Dış yüzü oldukça yeni olmamasıyla birlikte genelde V8 Vantage’ye benziyor, ama temel olarak aynı şeyi söylemek doğru olmaz. Görüntülerden iç mekân görünmüyor fakat daha önce yayımlanan bir videoda şimdikine göre bazı radikal değişikler içeren komple yeni bir iç mekân görünüyor.

Şirketin bir sonraki aracı DB11’de yeni bir iç ve dış tasarım bekleniyor. Önümüzdeki yıl çıkacak olması nedeniyle ve büyük olasılıkla genişletilmiş bir VH platformu ve A.M. V12 Twin-turbo versiyonu kullanılmadan önce  Mercedes AMG V8 4,0 litre Twin-turbo motor kullanacak.

 

Ahmet UZUN

1994'te Kahramanmaraş'ta doğdum. Şu an Piri Reis Üniversitesi'nde eğitimime devam ediyorum. Otomobillere olan tutkum kendimi bildim bileli var ve artarak devam ediyor. Sıkı bir Alfa Romeo ve BMW hayranıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu