FeaturedHaberler

Sen de mi Renault?




Volkswagen’in Dieselgate skandalından sonra sıra şimdide Renault’ta olabilir mi?

Almanyalı çevre grubu DUH’ın haberine göre Renault’un MPV sınıfındaki aracı Escape’in 1.6 Litrelik dCi motorunun nitrojenoksit değerleri yapılan 9 bağımsız teste göre Euro 6 normlarının tam 25 katı!

Renault tarafından henüz bir açıklama yapılmamasına rağmen Volkswagen gibi bir emisyon skandalının altına imza atıp atmayacağı hala merak konusu.

Unutmadan söylemek gerekirse yabancı kaynaklara göre DUH’ın emisyon haberlerinin çoğu gerçeği yansıtmıyor. Son olarak Opel Zafira’nın 1.6 CDTi motorunun emisyon standartları ile eşleşmediğini belirten DUH yapılan testler sonucunda haksız çıkmış ve uluslararası basında haber geçerliliğini yitirmişti.

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Maksatlı yalan haber. DUH kimdir? Kimin talimatıyla bu testleri yapmaktadır? Volkswagen üzerindeki baskıyı azaltmaya çalışıyorlar.

  2. VW güdümlü bir yalan daha. Opele de geçenlerde pislik atmıştı bunlar. Opel zafirayı kendisi basın önünde test etti DUH’un yalanını yüzüne çarptı. bu kez de renault’ya pislik attılar.

  3. DUH kimdir ilk defa duydum ve haberin devamında ise yalan bir firma olduğu yazıyo bakalım nolcak merak konusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu