Haberler

Nissan Titan XD Arizona Test Videosu




Nissan, bu yılın sonunda çıkaracağı yeni modeli Titan XD için hazırladığı Truckumentary adlı video serisinin 9. Bölümünü yayınladı. “Puan Kazanmak” adını verdikleri bu bölümde Nissan, Titan XD’yi kanıtlamak için bir dizi testler yapıyor ve bu testler Nissan’ın test merkezinin bulunduğu Stanfield, Arizona’da geçiyor.

Videonun ilk kısmında şirketin dayanıklılık takımı, Titan XD’nin öncelikle süspansiyon, dört çeker ve soğutma sistemlerini Montana Dağı’nda test ediyor. Yetkililer, bu sistemleri test etmek için Montana Dağı’nın ideal bir araziye sahip olduğunu ifade ediyor.

Videonun ikinci kısmında ise Nissan, bizleri Kingman, Arizona’ya götürüyor ve bizlere Titan XD’nin 6 derece eğimli yol testini gösteriyor. Ekstrem sıcaklık ve ağır yük altında gerçekleşen tırmanış testi, Titan XD’nin taşıma gücünün başarısı hakkında önemli bilgiler veriyor.

Titan XD’nin üretimine şirketin Canton, Missisippi’deki fabrikasında yakın zamanda başlandı ve yakında Amerika’da satışa sunulacak. Çeşitli kombinasyonlarla satışa sunulacak modele, Amerikalı motor üreticisi Cummins’den alınan 310 BG güce ve 772 NM torka sahip olan 5.0 litre V8 dizel motor eşlik edecek. Ayrıca 2 veya 4 çeker sistemi seçenekleriyle satışa çıkacak olan Titan XD, 6 ileri otomatik şanzımana sahip olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=kmxpB4_unKg

Metehan Can Cirak

İlk oyuncağım da dahil olmak üzere hayatımın her evresinde otomobiller oldu. Lise zamanımda otomobillere olan ilgimin hobi düzeyinde kalamayacağını anlamamla gelecekteki yaşamımı da otomobiller üzerine kurmak istediğime karar verdim. Şuanda Bilkent Üniversitesi'nde makine mühendisliği eğitimi alıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu