Haberler

Porsche ata mirasına sahip çıkıyor




Porsche mirasına sahip çıkmak için ilk hareketi Hollanda’da Porsche Klasik Araç Merkezi’ni açarak başlattı. Yalnızca markanın klasik araçlarıyla ilgili hizmet verecek merkezin diğer noktalarının Avusturalya, Belçika, Kanada ve Amerika’da açılması planlanıyor.

Kuruluşundan günümüze kadar üretilen Porsche modellerinin %50’sinden fazlasının hala yollarda olduğu biliniyor, bu yüzden Porsche 2018 yılına kadar bu merkezlerin sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyor. Bu merkezlerden birçoğu faaliyet gösteren Porsche servislerinin ek destekle ve eğitimle klasik araçlar üzerine yoğunlaşmasıyla oluşturulacak. Klasik modellerin bakım, onarım, kısmi ve tam revizyonu hizmetlerini sunacak bu merkezlerde yaklaşık 52,000 orijinal yedek parça satışı yapılacak.

Porsche Klasik Araç Merkezlerini diğer servislerden ayıran nokta, normal araç servisinin haricinde klasik araçlara özel alan ayrılmış olması. Porsche şu an bu konuda uzman 24 Klasik Araç Ortağına sahip ve bu ortakların çoğunluğu Almanya üzerinde.

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu