Haberler

Mercedes S Serisi makyajlandı




Mercedes-Benz yenilenmiş S Serisi birkaç prototip ile testlere başladı.

Bu aslında, Alman üreticinin top modeli için yaptığı bazı testler ve küçük değişikliklerden ibaret.

S Serisi iki buçuk yıl önce tanıtılmıştı ve rekabetçiliğini korumak için orta yaş makyajı geçirdi. Makyajlı araç için yeni bir güç ünitesinin tanıtılacağı düşünülmüyor. Çünkü S Serisi benzin, dizel ve hibrit motorlardan oluşan zengin bir donanımına sahip. Mevcut motorlarda güç ve yakıt tüketimi iyileştirmeleri yapılması bekleniyor.

Mercedes’in daha çok iç aksam üzerine odaklandığı belirtiliyor ve söylentilere göre araç bilgi eğlence sisteminde bazı değişikliklerle karşımıza çıkacak. Ayrıca makyajlı S Serisinin yeni döşeme ve ilave dekoratif aksamlarla gelmesini bekliyoruz.

Aracın ne zaman tanıtılacağı konusunda konuşmak zor ancak önümüzdeki yılın ikinci yarısından önce tanıtılması muhtemel. 2016 Paris Otomobil Fuarı bunun için olasılığı en yüksek yer gibi geliyor ancak şu anda hiçbir şey netlik kazanmamış durumda.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Farlar makyajli degil haberi duzeltin. Almanyada satilan baz donanim farlari boyle. O prototiplerde yeni teknolojiler test ediliyor sadece. Dis gorunumde farklilik yok.

    1. Ben yazıcaktım ki aşşağıya indim bu işten anlayan 2. bir şahıs teşekkürler sana

      DEMEKKİ NEYMİŞ İNGİLİZCEDEN DİREKMAN ÇEVİRMEK YETMEYİP ARAÇ BİLGİSİNİN DE OLMASI LAZIMMIŞ 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu